Get Adobe Flash player

Nieuwe album Ad Vanderveen!

In september 2014 kwam de ep “Requests Revisited Part 1” van Ad Vanderveen uit, vijf oudere songs in een nieuw jasje. In de maanden daarna hebben we natuurlijk niet stil gezeten! Nu is er het nieuwe dubbelalbum van Ad, “Presents Of The Past/Requests Revisited”, een resultaat waar we erg trots op  zijn! Het album zal op 8 mei verschijnen op het Blue Rose label en is voor de liefhebbers zelfs op vinyl te bestellen! Kijk  voor meer info over het nieuwe album op www.advanderveen.com en op www.bluerose-records.com.

Nieuwe single Bert Louissen!

Onlangs is de nieuwe single van songwriter en multi-instrumentalist Bert Louissen verschenen! De single heet „Castles in the air” en is een stevige pop/rock song, die inmiddels al op diverse radiostations te horen is! Ook hebben we nog twee extra nummers opgenomen die net als de single waarschijnlijk later ook op een album terecht zullen komen. Kijk voor meer info op de site van Bert Louissen of beluister de single via Spotify en iTunes.

Opnames Nadita!

Op dit moment zijn de opnames voor de nieuwe demo-cd van Nadita weer in volle gang! Net als op de vorige demo, kun je ook op deze cd weer een verzameling bijzondere covers horen, waarbij ieder liedje weer een compleet eigen geluid mee krijgt. Ook bevat de demo een paar verrassingen, waarmee ze nog een stap verder gaat! De opnames worden waarschijnlijk eind november afgerond. Kijk voor meer info over Nadita op www.nadita-zang.nl.

Seafront Music

Seafront Music combineert een passie voor muziek met de technische kennis en vaardigheden om de muzikale ideeën tot leven te brengen. Seafront Music schrijft en produceert, mastert en maakt orkestbanden op maat. Seafront Music gelooft dat een liedje moet passen bij de zanger/zangeres die het uitvoert. Zo probeert Seafront Music het allerbeste te halen uit de artiest en de productie.

Drijvende kracht achter Seafront Music is songwriter en producer Rene Kaaij.

Neem contact op

  070 - 2500 114

  Contactformulier

Volg Seafront Music